Vi hjælper klienter i hele danmark

Vanecoach og kostvejleder online – Vi hjælper med vægttab og med at opnå et mere afslappet forhold til mad

Vælg din online coach – book en introsession

Er du i tvivl eller vil du bare gerne høre mere?

Så kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om dig og din situation,
så vi kan finde ud af om vi er de rigtige til at hjælpe lige netop dig.

Vi ser frem til at tale med dig!

Se vores Handelsbetingelser og Persondatapolitik

spiseforstyrrelse behandling

Karina Kongsted

Vanecoach & Overspisningscoach
PB i Ernæring og Sundhed

Online/Aarhus

kostvejledning online

Bettina Strue

Vanecoach og overspisningscoach
Personlig Træner

Online/Hjørring

Vi kan hjælpe dig med at tackle overspisning, madstress og vægtproblemer, én gang for alle.

For et liv hvor man altid er på kur og/eller et liv hvor tankerne kredser om hvad/hvornår/hvor meget man må spise (og evt. også hvor meget man ”bør” træne), er et liv med formindsket livskvalitet.

Men netop disse problematikker er vi specialister i at afhjælpe. Vi er uddannede vanecoaches og overspisningscoaches og vi har stor forståelse for både de fysiske, men i særlig grad også de psykologiske barrierer, det står i vejen for både vægttab og det at få et mere afslappet forhold til mad.

Netop denne viden og vores store erfaring indenfor området, er dét der adskiller os fra traditionelle kostvejledere og diætister. For det er ikke ”BARE at tage sig sammen” – dén tilgang lærer man ingenting af.

Faktisk har de fleste slet ikke brug for kostvejledning – de ved allerede hvad der skal til for at man taber sig, men kan bare ikke få det ført ud i livet og/eller holde det på sigt. Netop derfor, vil det være den rette løsning at søge hjælp hos en vanecoach.

Er du træt af at tanker om mad og vægttab fylder alt for meget i dit liv? Få hjælp til kostvejledning online af en vanecoach

Vi hjælper dig med at finde forhindringerne for dine gode intentioner og får dig til at tænke i nye handlemuligheder, der passer til DIG som person og det liv DU lever.

På den måde skaber vi en masse små succeser som stille og roligt kan bygges ovenpå hinanden – og før du ved af det, er du pludselig meget længere end du nogensinde har været før.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kommer i kalorieunderskud, er online kostvejledning naturligvis også en del af et forløb hos os – vi har alle uddannelser som fx professionsbachelor i sundhed og ernæring, personlig træner eller kostvejleder med i bagagen.

Det kan godt være at det tager lidt længere tid, men når du er i mål – hvad end det gælder at opnå et vægttab og/eller et mere afslappet forhold til mad – så er du ligeglad med om det tog et par måneder ekstra. For når du er dér, så er du ikke bange for at ryge tilbage i de gamle vaner, du vil være nået til et sted hvor de nye vaner er helt inkorporeret og hvor det vil føles unaturligt for dig at begynde at leve/tænke som du gjorde før.

Og tænk engang hvor mange år du har haft med dine nuværende vaner og/eller dit nuværende forhold til mad – ville det ikke være mærkeligt, hvis det kunne fikses med et fingerknips?

vægttab og vanecoach

Vi er eksperter med over 20 års erfaring

Vi har samlet set +20 års erfaring og dygtiggør os konstant og udveksler viden, så vi hele tiden er opdateret og kan hjælpe dig bedst muligt.
Vi arbejder både med online forløb – både når det kommer til vægttab og behandling af overspisning/forstyrret spisning/bulimi samt fysisk (Odense og Ribe)

VORES TEAM

Søger du en online vægttabscoach? En vanecoach kan være din redning! Vi tilbyder fleksible online forløb, så du kan komme i mål med dit vægttab

Hvis du allerede har været i forløb hos en kostvejleder eller diætist, uden effekt (eller bare har indset at du ikke gider på slankekur), så kan det være lige netop os du har brug for.

Vi har en coachende tilgang og arbejder uden restriktioner og regler. Vi arbejder i stedet med at skabe langtidsholdbare vaner på DINE præmisser – og ud fra en evidensbaseret tilgang. Ikke noget hokus-pokus herfra <3

Vores coaches møder dig altid med forståelse. De er klar over, at det er opslidende, at få det ene nederlag efter det andet, og aldrig komme i mål med vægten og/eller at få styr på det forskruede forhold til mad.

Hos os er empatien i højsædet og vi ser DIG, som det hele menneske du er og sætter os grundigt ind i netop dén situation du befinder dig i og de problematikker du oplever. Uden en løftet pegefinger – det kan du være sikker på aldrig kommer til at ske hos os!

Et online vægttab er en god løsning for dig, der har en travl hverdag, eller bor langt væk fra vores fysiske lokationer (Odense og Ribe). Vi coacher via videokald, hvilket vi synes fungerer supergodt.

Forløb

Dygtige behandlere

Års samlet erfaring

Har du brug for behandling af en spiseforstyrrelse? Få hjælp til BED behandling (tvangsoverspisning) og bulimi fra en overspisningscoach

De fleste af vores coaches er uddannede overspisningscoaches med stor erfaring i forstyrret spisning.

Vi har desuden stor erfaring med behandling af forstyrret spisning/spiseforstyrrelser – især overspisning, tvangsoversisning (BED) og bulimi.

Vi laver ikke en kostplan til dig – hverken hvis dit problem handler om vægt eller du har en spiseforstyrrelse. For vores erfaring med kostplaner er, at de ikke virker i længden – hverken når det kommer til vægttab eller div. grader af forstyrret spisning/spiseforstyrrelser. Og ofte gør de bare ondt værre. For de tager ikke højde for dit individuelle appetitmønster, dine problematikker mht. hverdagen og dit forhold til mad – fx de regler du har lært efter at have været på div. slankekure, eller hvad du er blevet indoktrineret af medierne. En kostplan vil nemt kunne ”trigge” din spiseforstyrrelse og så kommer vi ingen vegne.

Vi går i stedet ind og arbejder med din psyke, dine spisevaner og dit forhold til mad. Vi sætter gang i små eksperimenter og får dig til at lære af dine erfaringer, frem for at finde den store hammer frem og dunke dig selv i hovedet. Og vi lærer dig at tackle dine følelser med andet end mad – du får en masse brugbare redskaber og vigtig viden omkring hvordan din hjerne fungerer og hvorfor du egentlig har dét forhold til mad som du har.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

» Hvorfor vælge en vanecoach eller kostvejleder hos jer?

Du skal vælge os, hvis du er træt af altid at være på kur og aldrig komme i mål og/eller hvis dit forhold til mad er (blevet) problematisk.

Vores tilgang er anderledes end hos traditionelle kostvejledere og diætister, da vi i stedet for at give dig en kostplan, hjælper dig til at finde løsningerne på årsagerne til at du spiser for meget og/eller har et problematisk forhold til mad. Vi arbejder med at skabe nye, varige adfærdsmønstre og et forhold til mad, uden regler og restriktioner, men med masser af selvomsorg

» Hvad kan en overspisningscoach hjælpe mig med?

Overspisning kan være meget komplekst, så det vi kan hjælpe med, afhænger meget af din underliggende problematik. Det kan fx være at man overspiser fordi man har for mange madregler og derfor ofte ”falder i”.

Eller spiser på ens følelser, fordi man ikke har andre (lige så effektive) copingredskaber – man mangler redskaber til at tackle de svære følelser og dulmer dem i stedet med mad. Der er er også nogle der har et uhensigtsmæssigt måltidsmønster, ofte fordi de ikke er i stand til at lytte og navigere efter sin krops signaler. Eller fordi der er fristelser overalt og mange oplever ofte en form for ”gruppepres” for fx at spise kagen på arbejdet, eller at spise store mængder når man er ude med ”drengene”. Og mange har en blanding af overstående årsager. Vi hjælper med at stoppe dén adfærd, der trigger overspisningerne – fx ved at skabe et mere afslappet forhold til mad, genskabe signaler til sult og mæthed (og at lære at adlyde dem), få lært at tackle følelser uden at bruge maden som strategi, få skabt en måltidsstruktur der er passende for den enkelte klient, at lære at tackle fristelser og at kunne sige nej, hvis man ikke har lyst til at spise mere.

» Kan man også få et fysisk møde?

Ja, vi holder til fysisk i hhv. Odense og Ribe.

» Hvad koster et online vægttabsforløb med en vanecoach?

Det er rigtig svært at forudsige hvor mange sessioner du har brug for, inden vi er sat mere ind i netop din problematik. Det kommer an på problematikken og omfanget af den. Ved vægttab skal nogle kun bruge få sessioner (mens andre har brug for en del). Ved forstyrret spisning/spiseforstyrrelser kræver det et længere forløb, forvent at det tager ½ år som absolut minimum.

De fleste af vores coaches tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation*, så vi kan komme med et bud på hvad der skal til for at du kommer i mål.

Så hvis du kunne tænke dig at høre mere, så klik på knappen herunder, så kontakter vi dig. Du kan også vælge at klikke i menuen under ”COACHES/BOOKING” og læse mere om os hver især og selv booke en tid.

*Jane og Mette tilbyder i stedet 1. session til under halv pris – naturligvis også hvor du ikke efterfølgende binder dig til et forløb.

Eksperter i BED / Binge Eating Disorder behandling – også online

Vi er uddannede i at hjælpe med overspisning/BED (tvangsoverspisning) og flere af vores coaches har selv kæmpet med overspisning og BED i mange år. Derfor har vi en dybdegående forståelse for de problematikker, som man har, hvis man kæmper med overspisning og BED og vi ved hvor svært livet er, når det hele er styret af mad.

Da vi selv har gået vejen, har vi også forståelse for og kendskab til de udfordringer der kommer undervejs i et behandlingsforløb og kan dermed yde rigtig god støtte og sparring.

Kontakt din kostvejleder og online coach for professionel hjælp til vægttab

Har ovenstående fanget din interesse og tror du at vi kunne være de rette til at hjælpe dig?

Kontakt os via formularen herunder eller book en tid her. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan slippe fri fra madens og slankekurenes magt 🙂

Hvad klienterne siger

“Jeg har fået et mere afslappet og fleksibelt forhold til mad, hvor der er plads til alt, og jeg er blevet bedre til at lytte til min krops signaler. Stor anbefaling af Jane! – hun har styr på sagerne og har taget udgangspunkt i mig, hvilket har ledt til varige vaneændringer og mere ro i hverdagen i forhold til mad og sundhed.”

ELVIRA

“Helt fra første gang jeg mødte dig (Bettina), har du mødt mig der hvor jeg er og i den form jeg var i da jeg startede. Fra nærmest aldrig at have sat mine ben i et center, kommer jeg der nu fordi jeg finder glæde ved motion. Du er positiv og opmuntrende, du presser mig på en god måde og formår at få mig til at yde lige lidt mere. “

KATRINE

“At mærke at Mette er 100 procent til stede og engageret, ikke blot i sit arbejde, men også i sin klient, gør at det bliver lettere at åbne sig op og være åben for en ny måde at nå sit slutmål på. “

ANNE

“Jane har lært mig at der ikke er noget mad der er farligt og der er ikke noget der per definition er “sund”/”usundt”. Det handler om hvem du er og hvad dit mål er. Derudover så har den helt store faktor været at lære sult/mæthed og lære at stole på at min krop godt kunne fortælle mig hvad jeg har brug for og hvornår jeg ikke har brug for mere. Dette har betydet at jeg er langt mere afslappet i mit forhold til mad i forhold til tidligere.”

PERNILLE

 

 

“Coachingen med Bettina efterlod mig med en mental lethed – de mørke skyer i hovedet fortrak sig og gav plads til at tro på, at der kunne blive en anden og bedre fremtid uden vægtproblemer”

METTE

“Fantastisk oplevelse! Mette hjalp mig på rette vej med mit vægttab, på en sund og overskuelig måde. Hun er dygtig til hendes arbejde og utrolig god at tale med! Jeg er så taknemmelig for vores samtaler”

TIPPE

“Med de redskaber man får hos Jane, finder man lynhurtig ud af, at det faktisk slet ikke er så svært at lade de usunde ting være. Det hele giver mening og man går IKKE glip af noget, da du må spise alt det du har lyst til! Jeg giver Jane de varmeste anbefalinger og pga. hende kan jeg selv holde min vægt der, hvor jeg gerne vil have den”

HEIDI

Dit afsnit går her

“Forløbet har været med til at skabe varige sunde ændringer i min hverdag både mht motion og kost.
Du (Bettina) møder én, hvor man er og skaber en fortrolighed og tryghed fra start. Din energi gør desuden at man altid yder sit bedste.
Du har givet mig en tro på at jeg nok skal nå i mål også selvom der vil komme svære perioder.”

ANN-CARINA

“For mig var chips noget jeg aldrig troede jeg ville kunne kontrollere. Men efter dén øvelse jeg lavede sammen med Mette, har det aldrig været et problem, og jeg har ikke haft lyst til at overspise i chips en eneste gang siden.”

HELLE

“På grund af Jane, tør jeg nu i langt højere grad spise det jeg har lyst til, frem for at følge en kostplan.”

LINE

Dit afsnit går her

“Bettina har været ved min side i et længere forløb med vægttab og en bedre fysisk krop. Hun er super god til at se hvad den enkelte har brug for, og til at støtte og vejlede en når det har været nødvendigt. Hun er desuden rigtig god til at inspirere i forhold til kost og hvordan man får vendt dårlige vaner. Hun møder altid med positiv og glad energi, der i den grad smitter”

TINA

“Dejlig at møde en så sød og udadvent kvinde, der forstod hvad jeg talte om med mine store overspisninger, og samtidig kunne give mig redskaber til at kommer ud af det på. Jeg tror Mette kan hjælpe mange ud af deres spiseforstyrrelse. “

CLAUS

“Det vigtigste jeg har lært er at min overspisning skyldes følelser det bliver holdt nede og væk og det var netop /udelukkende processen med Jane, der lærte mig at arbejde med den så jeg igen kunne mærke min mave og min sult. Jeg føler mig nu meget mere mæt samtidig med at jeg er mere let. Det er en win-win situation 😆”

ANN-BERIT

“Efter flere år i behandling hos først ungdomspsykiatrien og sidenhen forskellige psykologer som jeg er blevet henvist til, har jeg for første gang i mit liv mødt en behandler der sådan virkelig forstod mig og min spiseforstyrrelse, og formåede at arbejde med både psyken og maden på én gang – uden at det hele behøver at gå op i hvad der er sket i min barndom. Tusind tak for din hjælp, Mette”

MAJA

​“Jane var igennem et år min coach. Både i forholdt til træning og mad. På det år øgede jeg min total i konkurrence løftene i styrkeløft med 40kg, trods et vægttab på 8kg. Hun var altid klar med et godt råd eller opmuntrende ord hvis jeg havde brug for det. Jane har givet mig styrke ikke kun fysisk men også mentalt og hun er en fantastisk coach”

LOUISE

“Mette hjalp mig med at genfinde mig selv.I flere år har mad, træning, vægt og udseende fyldt alt for meget og jeg havde til sidst glemt mine værdier, og glemt hvad livet handler om. Mette og jeg har arbejdet med værdier, vi har ryddet op i alle mine leveregler og fundet en mellemvej som jeg kan holde. Det har ikke været let, men det har været det hele værd! Nu har jeg plads til at jeg rent faktisk kan leve livet uden at det er maden der har magten.”

MIE

“Jane har fået mig til at se, at alt eller intet ikke er vejen frem for mig.

Jeg troede at ‘jeg skulle bare lige’ – men tingene var ikke ‘bare lige’!”

METTE

“Mette har gjort det nemt for mig at snakke med hende og åbne op. Hun er engageret og tilstedeværende under de samtaler jeg har haft med hende og jeg er gået derfra med ny motivation og positivitet. Hun er venlig og man bliver glad i hendes selskab, hvilket betyder meget for mig. Hun har hjulpet mig rigtig godt på vej i en god retning!”

LINE

“Jeg føler mig så utrolig heldig at have mødt dig (Mette), og er dybt taknemlig for den hjælp og de værktøjer du givet mig i kampen mod min Spiseforstyrrelse (BED). Du er en varm og dygtig kvinde, som jeg kun kan anbefale med hele mit hjerte!!! Tak”

SUZETTE