Vi hjælper klienter i hele danmark

Se forløb og priser nedenfor

Coachingen kan foregå enten i Odense eller online (via sikker, krypteret videoforbindelse).

Én session varer 60 minutter og koster kr. 849,-

Du kan dog spare ret meget ved at vælge at købe et klippekort.

Det er meget individuelt hvor mange sessioner der er brug for. Vi anbefaler at du booker en tid til en gratis konsultation hos os, så kan vi sammen finde ud af hvad der er den rette løsning for netop dig. Det er muligt at dele betalingen op i månedlige rater.

10 sessioner

7.640,-

(få 1 klip gratis)

Et kortere forløb på normalt 3-4 mdrs. varighed. Dette forløb er for dig der gerne vil opnå sundere madvaner, motivation til mere bevægelse og/eller et mindre vægttab.
Det kan være at du allerede har opnået et vægttab (eller delvist, men mangler at komme helt i mål) og gerne vil lære at holde det, så du ikke risikerer at tage det hele på igen.

Det kan også være for dig, der ikke skal tabe dig, men føler at det er svært at finde vej i sundhedsjunglen og mangler redskaberne til at implementere de vaner du ønsker og fastholde dem i en travl hverdag.

15 sessioner

11.035,-

(få 2 klip gratis)

Dette forløb er relevant for dig der har forsøgt at tabe dig mange gange og kender alt til hvad du BØR gøre, men hvor du aldrig får det til at lykkes i sidste ende. Du føler at du efterhånden har forsøgt ALT – fx kostplaner, kure, kosttilskud og har måske også søgt hjælp hos personlige trænere, kostvejledere og diætister, men det er endt med nederlag hver gang og du ved snart ikke hvad du skal gøre – ud over at tage dig sammen.

Højst sandsynligt fylder tankerne om hvordan, hvad og hvornår du BØR spise og/eller træne en del. Og det samme med den dårlige samvittighed. Du oplever måske en eller anden form for forstyrret spisning, hvor tankerne og skammen er begyndt at spænde ben for at du kan leve det liv du ønsker – det kan være at du er begyndt at melde afbud til sociale arrangementer der involverer mad, eller du tænker ”når jeg har tabt mig, SÅ kan jeg…”.

Et forløb på 15 sessioner varer som regel omkring 4-6 mdr.

20 sessioner

14.000,-

(få 3 klip gratis)

Her har vi virkelig mulighed for at gå i dybden. Dette forløb er relevant for dig, der har kæmpet med maden, vægten, dig selv og evt. træning/motivationen for træning i rigtig mange år og er nået til et punkt hvor tankerne om hvad du må spise, hvornår du må spise fylder så meget i dit liv, at det påvirker din livskvalitet i høj grad.

Hvis du kæmper med vægten, har du oplevet nederlag på nederlag. Det kan det være at du har opnået store vægttab, for bare at tage det hele på igen – og evt. i sidste ende har endt med yderligere vægtøgning hver gang du har gjort et forsøg. Og er endt med at have det endnu dårligere med dig selv.

Et forløb på 20 sessioner er også relevant for dig der kæmper med en spiseforstyrrelse (vi arbejder med klienter der har bulimi, BED samt ortoreksi).

Et forløb på 20 sessioner varer som regel omkring 6-12 mdr.

Er du i tvivl eller vil du bare gerne høre mere?

kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om dig og din situation,
så vi kan finde ud af om vi er de rigtige til at hjælpe lige netop dig.

Vi ser frem til at tale med dig!

Se vores Handelsbetingelser og Persondatapolitik