Majbrit Jensen

PB I ERNÆRING OG SUNDHED

UNDER UDDANNELSE TIL VANECOACH og overspisningscoach

Online/Odense

Om Majbrit

Jeg hedder Majbrit, er 26 år og er nyuddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed. Jeg har fundet en passion i at hjælpe andre med at slippe et dårligt forhold til mad, krop, vægt og bevægelse og i stedet opnå ønskede målsætninger.

Jeg har selv brugt en stor del af mit liv på at forsøge at opnå diverse kropsidealer, og har tilmed kæmpet med en forkerthedsfølelse, fordi jeg ikke kunne efterleve disse krav. I et forsøg på at passe ind begyndte jeg i en ung alder at lave regler, fordi jeg troede, det kunne give mig kontrol og føre til vægttab. Jeg havde et stort fokus på at dele fødevarer op i sundt/usundt og forsøgte herudfra at spise meget restriktivt. Dette førte til følgende mønster, som gentog sig gang på gang:

 

Restriktioner → mange fristelser → faldt i → dårlig samvittighed → overspisninger → vægtøgning

 

Vægt, mad og krop var i centrum hver eneste dag. Jeg troede, jeg var alene med disse tanker, men fandt efterhånden ud af, at mange omkring mig oplevede det samme. Derfor opstod der en nysgerrighed for at undersøge dette område dybere, hvorfor jeg i 2017 startede på ernæring og sundhedsuddannelsen. Uddannelsen har gjort mig meget klogere på, at mine tidligere strategier ikke var vejen frem, og jeg har siden da fået en række redskaber til at opnå et normalt forhold til mad, krop, vægt og bevægelse. Der er sket et opgør med min sundt/usundt-tankegang og mine restriktioner med det resultat, at jeg har tabt mig samt vedligeholdt mit vægttab gennem flere år. Det der særligt gjorde forskellen, var vaneændringer. Dette område har sidenhen fanget min interesse og jeg ønsker, at lære endnu mere om det, så jeg kan hjælpe andre. Derfor er jeg startet på uddannelserne til vanecoach og overspisningscoach, som jeg bliver færdig med i løbet af sommeren 2021.

Genkender du nogle lignende tanker? Måske har du prøvet utallige kure, men uden det ønskede resultat? Føler du dig fastlåst i en proces, du ikke kan se dig ud af? Jeg vil gerne hjælpe dig med at ændre dine tanker om mad, krop, vægt og bevægelse uden en masse restriktioner. I samarbejde vil vi undersøge årsagerne bag dine vaner og herefter arbejde på at implementere nye holdbare vaner, der kan understøtte dine mål. Der tages udgangspunkt i dig og dine præferencer med fokus på en vane ad gangen. Jeg står klar ved dine side og står klar til at følge din rejse mod et forandret liv. Vaneændringer kan tage tid, men med den rette tilgang kan du lykkes med at opnå og fastholde dine målsætninger. Din proces må gerne tage tid. Jeg glæder mig til at møde dig.

Gratis introsession med Majbrit

Går du og overvejer at få hjælp, men er I tvivl om vi kan hjælpe med netop DIN problemstilling?

Book en gratis introsession, så finder vi ud af det!