Bettina Strue

VANECOACH & OVERSPISNINGSCOACH

PERSONLIG TRÆNER

Online/Hjørring

Om Bettina

Hej!
Mit navn er Bettina Strue jeg er 41 år og bosat i Nordjylland med min mand og vores børn på 15 og 10 år.

Jeg har igennem mine 20 år i fitnessbranchen en kæmpe passion for at hjælpe kvinder, til at slutte fred med deres krop, og hjælpe dem med at finde madro samt troen på at en slankekur ikke er vejen til et lykkeligere liv.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe kvinder med at slippe overspisninger og den madstress som er forbundet hermed. Igennem mine uddannelser som personlig træner, vanecoach samt overspisnings coach, har jeg de nødvendige metoder, som jeg vil lære dig at bruge når de dårlige vaner tager over, og hverdagen går på autopilot.

Jeg ved godt at det kan være angstprovokerende at gå efter det man drømmer om, men angsten for at fejle skal aldrig blive din forhindring. Fejl er velkomne og nødvendige erfaringer, for at du kan tage næste skridt i den rigtige retning.

Du er perfekt som du er i dag, i morgen og når du har nået dit mål. Din personlighed skinner igennem når du er sammen med mennesker der hepper på dig. Jeg er der hele vejen, og vil gøre mit for at du igennem små succesoplevelser vil opleve at du tager styringen tilbage.

Jeg vil tilbyde dig en 60 minutters gratis konsultation (værdi 899,-), hvor vi kommer ind på dit liv som det ser ud nu. Jeg vil igennem en åben dialog danne mig et overblik, over hvad der fylder for dig i din hverdag, hvad du har med i bagagen og hvad dine drømme er. Jeg vil afslutte samtalen med at fremlægge en plan for hvordan jeg kan hjælpe dig til at få løst dine problemer.

Gratis introsession med Bettina

Går du og overvejer at få hjælp, men er I tvivl om vi kan hjælpe med netop DIN problemstilling?

Book en gratis introsession, så finder vi ud af det!

Hvad klienterne siger

“Jeg har kæmpet med vægten hele mit liv – siden en sundhedsplejerske i 4. Klasse sagde til mig, at jeg var for tyk.
Jeg vil af samme grund vove at påstå, at jeg ved ALT om kost. Jeg har prøvet alt i mærkelige kure gennem årene. Jeg er også rigtig glad for motion – vel nærmest afhængig af det. Jeg dyrker motion så ofte jeg kan komme til det og nyder det hver eneste gang.
Alligevel er jeg det man vil kalde svært overvægtig – og jeg er helt bevidst om hvorfor! Jeg er et meget følsomt gemyt og gennem årene er det blevet til, at følelser bearbejdes med mad. Jeg er efterhånden blevet meget opmærksom på, at for mig hænger psyke og madforbrug uhjælpeligt sammen. Derfor er det altafgørende for mig at holde ro på øverste etage for det er roen oppe i hovedet, der skal føre mit ud af mit madslaveri.
Jeg har i forskellige sammenhænge stiftet bekendtskab med coaching – bl.a. i arbejds- og uddannelsessammenhæng. For mig betyder coaching, evnen til selv at finde løsningerne på mine udfordringer – i modsætning til råd og vejledning, hvor man får serveret løsningerne.
Bettinas vanecoaching blev et vendepunkt for mig, fordi vi i coachingsamtalen arbejdede os frem til, hvordan jeg selv tænkte, at jeg kunne komme ud af mine dårlige vaner med mad. Det var ikke en rådgiver, der sagde “nu skal du gøre sådan og sådan, så løser det hele sig”. Det var mig selv, der nåede frem til en måde, at håndtere vanerne og følelserne omkring mad.
I samtalen brød vi vanen ned i atomer, vi talte om konsekvenser ved at fortsætte uændret og vi talte om en ny fremtid, hvor vanen ikke eksisterede længere.
For mig betød samtalen, at min indre autopilot, som ofte overtog kontrollen og gjorde mig til en robot, der hovedløst proppede mad ind for at stoppe følelserne, så har jeg nu fået indbygget en imaginær stopknap, som jeg ved jeg kan trykke på, hvis det er på vej til at gå galt. Stopknappen giver mig anledning til – nogle gange i et splitsekund – at få brudt forbindelsen til autopiloten og vælge et af de alternativer, som jeg fandt frem til i coachingsamtalen.
Coachingen efterlod mig med en mental lethed – de mørke skyer i hovedet fortrak sig og gav plads til at tro på, at der kunne blive en anden og bedre fremtid uden vægtproblemer.
Jeg kan stadig godt få tilbagefald, men slet ikke i samme grad som før – og jeg ved altid, hvordan jeg skal finde tilbage på sporet igen. Og ellers ved jeg, hvor jeg skal finde min livline – Bettina Skov Strue.”

– METTE

 

“Bettina har været ved min side i et længere forløb med vægttab og en bedre fysisk krop. Hun er supergod til at se hvad den enkelte har brug for, og til at støtte og vejlede en når det har været nødvendigt. Hun er desuden rigtig god til at inspirere i forhold til kost og hvordan man får vendt dårlige vaner. Hun møder altid med positiv og glad energi, der i den grad smitter.”

TINA

“Du møder en, hvor man er og skaber en fortrolighed og tryghed fra start. Din energi gør desuden at man altid yder sit bedste!Du har givet mig en tro på at jeg nok skal nå i mål også selvom der vil komme svære perioder.”

-ANN-CARINA